Weekend overnachten in sfeervol hotel met zijn twee?
Ga naar de homepage van hotelz.nl
Ga naar de homepage van hotelz.nl E-zine voor uw vrije tijd Tip ons over leuke hotels Bekijk de linkpartners van hotelz.nl
 

Voorpagina  
Hotelkamers
Bijzondere hotels
Hotel tips
Bed en breakfast
 
activitiez.nl
barz.nl
bungalowz.nl
campingz.nl
cinemaz.nl
hotelz.nl
museumz.nl
parkz.nl
restaurantz.nl
theaterz.nl
 

 

Hotel nieuws

Romantisch hotel

Voor een liefdevol samenzijn!


Romantisch HotelEven weg met z’n tweeën, weg van alles en weer tijd voor elkaar. Het toppunt van romantisch samenzijn! De redactie van hotelz.nl zocht voor u naar 3 romantische hotels in Nederland.

Romantisch mini hotel
Genieten van luxe met z’n tweeën in de Park Tower Suite
In het romantische hotel ….bent u de hoofdgast! Dit statige pand in het historische Haarlem telt namelijk slechts een Suite. Ideaal voor romantici die in alle rust willen genieten van elkaar. Het interieur in de Park Tower Suite heeft een bijzondere achtergrond. De eikenhouten vloer is afkomstig uit een Russische treinwagon en de openhaard is afkomstig uit de 19de eeuw. Alle elementen in de Park Tower Suite zijn authentiek en bijzonder: het bad op pootjes, de hoge plafonds en de koloniale meubelen maken dit romantische hotel compleet! Ontbijten: dat doet u ‘s ochtends in de tuin! Zoekt u romantiek in de omgeving van Haarlem? De Park Tower Suite biedt het u!

Meer over dit romantische stads hotel

Romantisch kasteel hotel
Middeleeuwse romantiek in Kasteel Terworm
Wat is er nu romantischer dan tezamen met uw geliefde te overnachten in een kasteel? Dit romantische hotel heeft adembenemende suites met ieder hun eigen karakter. De sfeer van de middeleeuwen is terug te vinden in het gehele interieur van het kasteel. Bijzonder is de Baron Suite; een schitterend ingerichte suite voorzien van bubbelbad, stoomdouche en een kingsize bed. Deze suite heeft zelfs een hoektorentje waar zich zo een romantische scène af zou kunnen spelen… Kasteel Terworm in Heerlen is de ideale locatie voor een romantisch samenzijn!

Meer over dit romantische kasteel hotel

Romantisch kust hotel
Romantiek aan de kust in het Atlantic Hotel
Het Atlantic Hotel te Den Haag-Kijkduin is bij uitstek de plaats om de romantiek te laten herleven. Kijkduin is dé badplaats van Den Haag en geschikt voor een ieder die tezamen met zijn of haar geliefde wil genieten van rust, zon, zee en strand. De bruidssuite is het paradepaardje van dit romantische hotel. De kamer is in goud gehuld en beschikt over een gigantische jacuzzi en prachtige spiegels. Vanuit uw hemelbed kunt u samen met uw geliefde genieten van het adembenemende uitzicht over de zee en de kustlijn van Kijkduin. Naast de bruidssuite, zijn er ook schitterende kamers in een iets lagere prijsklasse. Ook deze kamers beschikken over de nodige luxe en bieden een prachtig uitzicht over zee en duinen. Samen genieten, dat doet u in het Atlantic Hotel!

Meer over dit romantische kust hotel


Publicatiedatum: 03-01-2008

Tags:
vakantie, haarlem, den-haag

Gerelateerde artikelen:

Voorpagina Hotel Inzpiratie